Accident grav: Un fotbalist BEAT s-a răsturnat cu maşina

Accident pe soseaua Timisoara Caransebes, chiar pe centura Lugojului! Un fotbalist care a activat la mai multe cluburi a pierdut controlul volanului intr-un sens giratoriu si a sarit cu masina intr-un sant, unde s-a rasturnat.

13 aug. 2014, 10:52
Accident grav: Un fotbalist BEAT s-a răsturnat cu maşina

Politistii aveau sa constate ca Dorel Stoica, de 35 de ani, de loc din Drobeta Turnu Severin, bause inainte de a porni la drum, noteaza redesteptarea.ro

In urma accidentului, soferul autoturismului, un Audi, a suferit rani usoare, fiind transportat la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale.

Politistii l-au testat cu etilotestul, iar aparatul avea sa indice  o valoare de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat. Agentii i-au cerut sa se supuna recoltarii de sange pentru stabilirea alcoolemiei, insa olteanul a refuzat.

“În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit răni uşoare, fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-a solicitat să se supună recoltării probelor biologice, acesta refuzând”, se arată în comunicatul IPJ Timiş. Barbatul s-a ales cu dosar penal.

Dorel Stoica a jucat la Universitatea Craiova, Steaua, Dinamo sau CS Turnu-Severin, mai noteaza sursa citată.