Accident groaznic în Baia Mare soldat cu doi morţi şi doi răniţi VIDEO

Un accident grav de circulaţie s-a produs vineri dimineaţă, în Baia Mare. În urma impactului violent, doi oameni au murit, iar alţi doi au ajuns în stare gravă la spital. Bolidul a fost distrus complet după ce s-a izbit de un stâlp.

RomaniaTV.net
14 dec. 2012, 08:29
Accident groaznic în Baia Mare soldat cu doi morţi şi doi răniţi VIDEO

Tragedia s-a produs pe o stradă din Baia Mare. Şoferul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate bolidului care, potrivit martorilor, ar fi circulat cu viteză. Maşina de lux s-a izbit violent de un stâlp, iar în urma impactului a fost distrusă complet.

„Am vrut s-o iau la stânga şi din faţă a venit. Cred că aveau (viteză n.r.), că era departe şi am crezut că pot să trec. Eu am fost de vină. El avea prioritate, dar având viteza mare, eu am avut impresia că pot să trec”, a spus şoferul Loganului.

Cei patru tineri care se aflau în bolid, două fete şi doi băieţi, se întorceau de la o petrecere. În urma impactului, cei doi tineri au murit pe loc, iar fetele au ajuns în stare critică la spital.

„Au fost încarcerate toate patru persoanele. Un BMW a intrat în coliziune cu un stâlp, a ricoşat după care a lovit şi un Logan”, a declarat reprezentantul ISU prezent la locul accidentului.

„Un autoturism Dacia, care circula pe bulevardul Bucureşti dinspre bulevardul Decebal, efectuează viraj stânga fără să acorde prioritate unui BMW care circula din contrasens. În urma coliziunii, BMW ricoşează în stâlp şi rezultă rănirea gravă a două persoane care au fost transportate la spital şi decesul altor două persoane”, a precizat Săcui Călin,
Poliţia Rutieră Baia Mare.

Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.