Accident GROAZNIC. Un fotbalist de NAŢIONALĂ şi-a pierdut patru degete de la un picior FOTO

Clipe de groază pentru fotbaliştii de la Huracan după ce autocarul în care se aflau a fost implicat într-un accident, la întoarcerea din Venezuela, unde au fost învinşi de Caracas, scor 2-1, în Copa Libertadores. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar autocarul s-a răsturnat.

11 feb. 2016, 10:36

Diego Mendoza (23 de ani) şi Patricio Toranzo (33 de ani) au fost răniţi în accident. Mendoza a scăpat cu câteva răni minore, dar Toranzo a avut probleme mari, medicii fiind nevoiţi să-i amputeze patru degete de la un picior.

Conform presei din Argentina, degetul mare nu i-a fost afectat, astfel că acesta are şanse să-şi continue cariera de fotbalist.

„Patru dintre degetele lui Toranzo de la piciorul stâng au fost parţial amputate. Se speră că el va putea juca din nou, deoarece degetul mare, cel mai important pentru un fotbalist, nu a fost deloc afectat. Trebuie să aşteptăm însă până când rănile se vor fi vindecat. În trei-patru săptămâni vom şti mai multe”, a declarat o sursă din cadrul clubului Huracan, conform goal.com.

Patricio Toranzo are două meciuri pentru naţionala Argentinei, în mandatul lui Diego Maradona.