Accident HORROR la Arad. O persoană a murit, alte trei sunt în stare gravă

O persoană a murit, iar alte trei, între care un copil, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs din cauza vitezei, pe DN 79, din județul Arad, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri.

12 ian. 2019, 09:56
Accident HORROR la Arad. O persoană a murit, alte trei sunt în stare gravă

Accidentul rutier a avut loc, sâmbătă, pe DN79, în sensul giratoriu din localitatea Sântana spre Curtici, din județul Arad.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, în accident au fost implicate două mașini. Conform polițiștilor, șoferul unei mașini nu a adaptat viteza de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, șoferul mașinii care a provocat accidentul a rămas încarcerat, medicii neputând să îi salveze viața. Alte trei persoane, doi bărbați și un copil, au fost rănite, scrie Aradon.

La locul producerii accidentului s-au deplasat mai multe ambulanțe, o autospecială de descarcerare ușoară și 13 subofițeri.

La ora transmiterii acestei știri, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri ale DN 79, în zona procedurii accidentului rutier.