Accident în Argeş, după ce un şofer a intrat pe contrasens. O maşină a căzut într-o râpă VIDEO

Patru oameni au ajuns la spital după un accident petrecut în Argeş. Un şofer a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini. Una dintre maşini a căzut cinci metri într-o râpă şi numai o minune a făcut ca pasagerii să scape cu viaţă. Totuşi unul dintre ei fost rănit grav. Şi în Gorj patru oameni au fost răniţi în urma unui carambol.

20 sept. 2014, 15:22
Accident în Argeş, după ce un şofer a intrat pe contrasens. O maşină a căzut într-o râpă VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc, sâmbătă, în localitatea Lunca Corbului, judeţul Argeş. Şoferul vinovat a părăsit banda lui şi a intrat pe contrasens. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, SMURD, Ambulanţă şi poliţie.

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului. Unul este în situaţie mai dificilă cu traumatism cranio-cerebral„, a declarat medicul de la Serviciul de Ambulanţă Argeş, Tudor Ionescu.

Şoferul neatent a scăpat fără nicio zgârietură. „Conducatorul unui autoturism care se deplasa spre Piteşti, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenţia, a intrat pe contrasens, acroşând două autoturisme„, a precizat purtătorul de cuvânt de la Poliţia Argeş, Mădălina Sima.

Şi în Gorj, cinci oameni au ajuns la spital în urma unui carambol. Toţi răniţii au fost preluaţi de ambulanţe şi sunt în afara oricărui pericol sub supravegherea medicilor.

Citeşte şi: ACCIDENT pe Calea Dorobanţilor. Cinci persoane rănite după ce un autobuz RATB s-a ciocnit cu o maşină