Accident în Argeş. Un copil a fost rănit grav după ce maşina condusă de fratele său s-a răsturnat

Un accident grav a avut loc duminică, în judeţul Argeş. Un copil este în stare gravă, iar medicii iau în calcul transportul cu un elicopter SMURD la o clinică din Bucureşti, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat.

30 iul. 2017, 12:31
Accident în Argeş. Un copil a fost rănit grav după ce maşina condusă de fratele său s-a răsturnat

Potrivit poliţiştilor rutieri din Argeş, accidentul a avut loc la Mioveni, pe drumul ce leagă Piteştiul de Braşov, după ce un tânăr de 20 de ani, din Dragoslavele, a încercat să depăşească un TIR, dar a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.

În timpul impactului, fratele şoferului, un copil de 14 ani, a fost proiectat în afara maşinii, la câţiva metri, într-o curte.

În maşină se mai aflau alte două persoane, respectiv mama copilului şi un bărbat, aceştia, precum şi şoferul fiind răniţi.

Daniel Bădiţeanu, purtător de cuvânt ISU Argeş, a declarat că femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş, iar minorul, în stare de comă, la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. În funcţie de evoluţia stării sale, medicii iau în calcul transferul copilului cu un elicopter SMURD la o clinică din Bucureşti.

Citeşte şi Cinci persoane rănite într-un accident în judeţul Vrancea. Maşina Poliţiei a ajuns în şanţ înainte de intervenţie