ACCIDENT în Bacău. Un mort şi trei răniţi, în urma coliziunii a trei maşini

O persoană a murit iar alte trei au fost rănite, miercuri, în urma coliziunii a trei mașini în județul Bacău, pe drumul național DN 2. Vinovată de producerea accidentului se pare că ar fi o șoferiță de 37 de ani, din Capitală, care nu a păstrat distanța regulamentară față de o mașină opirtă în fața sa.

18 oct. 2017, 18:28
ACCIDENT în Bacău. Un mort şi trei răniţi, în urma coliziunii a trei maşini

Accident soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor trei, petrecut pe raza localității băcăuane Sascut, de pe drumul național DN 2, cunoscut și ca drumul crucilor. Tragedia a fost provocată, așa cum a reieșit din primele cercetări ale polițiștilor, de o bucureșteancă de 37 de ani, care a intrat cu mașina într-o autoutilitară a cărui șofer de 73 de ani, tot din Capitală, oprise la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate unei persoane angajată în traversarea drumului. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-o altă mașină, care era oprită la ieșirea de pe un drum lăturalnic și a cărui șofer de 39 de ani avea intenția a intra pe DN 2.

Coliziunea dintre cele trei mașini s-a soldat cu moartea unui pasager de 50 de ani, din București, precum și cu rănirea altor trei persoane, toate din localitatea Sascut, aflate în mașina condusă de șoferul de 39 de ani. Având diverse leziuni, cele trei victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Un blindat a fost implicat într-un accident la Galaţi