ACCIDENT în Bihor. Circulaţia pe DN1 Oradea – Aleşd, blocată. SITUAŢIA TRAFICULUI în ţară

Circulaţia pe DN1 Oradea - Aleşd a fost oprită sâmbătă dimineaţă pe ambele sensuri, în localitatea Oşorhei, judeţul Bihor, din cauza unui accident rutier.

19 aug. 2017, 05:26
ACCIDENT în Bihor. Circulaţia pe DN1 Oradea – Aleşd, blocată. SITUAŢIA TRAFICULUI în ţară

Circulaţia pe DN1 (E60) Oradea – Aleşd a fost oprită sâmbătă dimineaţă pe ambele sensuri, în localitatea Oşorhei, judeţul Bihor, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Traficul uşor este deviat provizoriu pe un drum lateral.

De asemenea, Infotrafic anunţă că până în 31 august, în judeţul Olt, se execută lucrări de reparaţii la podul peste râul Olt, situat pe DN65, la ieşirea din municipiul Slatina către Craiova. Pe pod se circulă pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice. În zona de lucru se formează uneori coloane de autovehicule.

În judeţul Olt, DN64 Caracal – Drăgăşani a fost închis pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul kilometric 34 – 40+915 metri, între localităţile Găneasa şi Pleşoiu. Măsura a fost luată din cauza degradărilor apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrişoara. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe ruta DN65, km 42+400, Găneasa – Salcia – DJ677 – Pleşoiu şi retur. Variantele de circulaţie sunt semnalizate conform normelor rutiere în vigoare.

Pe autostrada A1 Deva-Sibiu, la kilometrul 315 (în zona Sebeş-Pianu), circulaţia se desfăşoară doar pe banda a doua, deoarece se execută lucrări de consolidare a terasamentului pe direcţia Sibiu.

În judeţul Ilfov, până în data de 1 septembrie, circulaţia pe DN5 se desfăşoară cu unele restricţii la kilometrul 9+300 de metri, ca urmare a lucrarilor efectuate la un podeţ, mai spune Infotrafic.

Citeşte şi ACCIDENT cu patru autovehicule, printre care un TIR cu butelii goale. Circulaţia, blocată pe Valea Oltului FOTO