ACCIDENT în Bistriţa. Un microbuz cu pasageri a fost lovit de un tren VIDEO

Mai mulţi oameni din Bistriţa au fost la un pas de moarte după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit în plin de un tren. Mai multe ambulanţe au fost chemate de urgenţă la faţa locului, însă, din fericire, nici unul din pasageri nu a fost rănit, informează România TV.

16 ian. 2017, 06:40
ACCIDENT în Bistriţa. Un microbuz cu pasageri a fost lovit de un tren VIDEO

Accidentul a avut loc la o trecere de cale ferată din localitatea Livezile. Şoferul microbuzului care venea din Germania şi se îndrepta spre Republica Moldova nu s-a asigurat şi a fost izbit puternic de un tren.

Mai multe ambulanţe au fost chemate de urgenţă la locul accidentului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cei şapte pasageri, însă, au tras o sperietură soră cu moartea.

„Toţi erau ocupanţi ai microbuzului, au fost evaluaţi. Nici una nu a dorit transportul la spital, neprezentând mărci traumatice vizibile”, au spus medicii prezenţi la faţa locului.

La câteva zeci de minute după accident, moldovenii au fost urcaţi într-un alt microbuz şi şi-au continuat drumul spre casă. Şoferul vinovat este cercetat acum de poliţişti.

Citeşte şi Maşină lovită de tren, două persoane au fost rănite