ACCIDENT în Botoşani. Patru oameni au fost răniţi după ce un şofer beat a intrat într-un stâlp VIDEO

Un grav accident s-a produs, duminică noaptea în Botoşani. Un şofer beat a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a intrat într-un stâlp şi s-a rotit de câteva ori pe şosea. Patru persoane au fost rănite, două dintre ele fiind încarcerate, informează România TV.

14 aug. 2017, 05:38
ACCIDENT în Botoşani. Patru oameni au fost răniţi după ce un şofer beat a intrat într-un stâlp VIDEO

Accidentul s-a petrecut pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Botoşani. Şoferul a pierdut controlul volanului după ce a depășit o mașină și s-a izbit violent într-un stâlp de electricitate. Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a rotit de mai multe ori pe șosea, iar stâlpul din beton s-a rupt.

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului, două au avut nevoie de echipa de descarcerare.

Un martor la accident a povestit că maşina efectiv a zburat prin aer după impactul cu stâlpul care s-a rupt de la jumătate.

Poliţiştii au reuşit să îl testeze pe şofer cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul, care a scăpat nevătămat, a coborât din autoturism şi părea că nu realizează ce s-a întâmplat. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băturilor alcoolice.

Citeşte şi Accident grav în Bucureşti: Un microbuz a căzut în Dâmboviţa, trei morţi şi şase răniţi UPDATE