ACCIDENT pe Calea Dorobanţilor. Cinci persoane rănite după ce un autobuz RATB s-a ciocnit cu o maşină

Un accident rutier a avut loc, vineri, în jurul orei 12.25, pe Calea Dorobanților din Capitală. Un autobuz RATB a fost lovit de un autoturism. Cinci persoane au fost rănite uşor şi transportate la spital, potrivit b365.ro.

19 sept. 2014, 10:35
ACCIDENT pe Calea Dorobanţilor. Cinci persoane rănite după ce un autobuz RATB s-a ciocnit cu o maşină

Un autobuz RATB, care circula pe linia 301, între Academia de Studii Economice şi Şoseaua Ştefan cel Mare, pe sensul de mers spre Perla, a fost lovit de un autoturism care ieşea de pe o stradă laterală.

Şoferul autoturismului a ieşit, fără să se asigure, de pe strada Ion Bogdan, lovind autobuzul în dreptul primei uşi. În încercarea de a evita accidentul, şoferul autobuzului a frânat brusc, iar patru pasageri ai autobuzului au fost răniţi uşor.

Un autobuz de pe linia 301 care circula regulamentar pe Calea Dorobanţilor a fost acroşat de un autoturism care nu s-a asigurat când a intrat de pe o stradă secundară în Calea Dorobanţilor. În urma impactului, patru călători din autobuz, trei femei şi un bărbat, au fost rănite uşor şi o altă persoană din autoturism. Persoanele au fost transportate la spital de un echipaj SMURD„, a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu, potrivit Agerpres.

CITEŞTE ŞI: DRUMUL MORŢII: Două accidente cumplite s-au produs la câteva ore distanţă VIDEO