Accident în Capitală. Un şofer a plonjat cu maşina în fântânile de la Piaţa Unirii

Un accident a avut loc duminică în zona Unirii. Un şofer s-a răsturnat cu maşina în una din fântânile de la Unirii. Din primele informaţii se pare că bărbatul circula cu mare viteză şi din această cauză a pierdut controlul volanului. Cele trei persoane care se aflau în autoturism au reuşit să iasă singure.

RomaniaTV.net
29 sept. 2013, 11:59

Un şofer bucureştean care conducea un Hyundai s-a răsturnat duminică în fântâna de la Piaţa Constituţiei, după ce a pierdut controlul asupra volanului din cauza carosabilului umed.

El a spus că în maşină se mai aflau alte două persoane, un bărbat şi o femeie, însă nimeni nu a fost rănit. Şoferul venea dinspre Calea 13 Septembrie. În urma incidentului autoturismul a fost grav avariat.

„Un autoturism marca Hyundai, care a pătruns pe bulevardul Unirii dinspre Piaţa Consituţiei, a pierdut controlul volanului în momentul în care a făcut virajul. A lovit bordura şi a intrat în fântână. Maşina este cu roţile în sus. Cele trei persoane din maşină nu au fost rănite”, a declarat la România TV Andrei Codău, purtător de cuvânt Brigada Rutieră Bucureşti.

În acest moment se circulă în condiţii normale. Poliţia a demarat o anchetă.

Citeşte şi: Un POLIŢIST BEAT s-a răsturnat cu MAŞINA DE SERVICIU, grăbindu-se să ajungă la o NUNTĂ