Accident în Capitală: Un şofer beat a lovit două autoturisme VIDEO

Un şofer bucureştean s-a urcat beat la volan şi a lovit două maşini. Accidentul s-a produs vineri dimineaţă, în zona Piaţa Romană. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu etilotestul, iar rezultatul a fost de 0,52 miligrame alcool pur in aerul expirat.

11 ian. 2013, 06:33
Accident în Capitală: Un şofer beat a lovit două autoturisme VIDEO

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Magheru din Capitală. Tânărul care conducea un bolid de lux a pierdut controlul volanului şi a izbit puternic alte două maşini. În urma testării cu etilotestul, a rezultat că tânărul consumase băuturi alcoolice. El avea o alcoolemie de 0,52 miligrame alcool pur în aerul expirat.

„Şoferul autoturismului marca Audi, care circula pe Bulevardul Magheru, a pierdut controlul volanului, acroşând cele două autoturisme care circulau dinspre Universitate către Piaţa Victoriei. În urma evenimentului nu au rezultat victime”, a declarat inspectorul Cătălin Tudorache, de la Brigada Rutieră.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Tânărul risca acum dosar penal pentru conducerea sub influenţa alcoolului.