Accident în care a fost implicată o ambulanţă SMURD, la Timişoara. Un copil de patru luni şi mama lui au fost răniţi

Un accident de circulaţie a avut loc joi, la Timişoara, într-o intersecţie, fiind implicate un autoturism şi o autospecială SMURD aflată în misiune. În urma accidentului, şoferiţa care nu a acordat prioritate ambulanţei şi copilul ei de patru luni au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

RomaniaTV.net
04 ian. 2018, 13:39
Accident în care a fost implicată o ambulanţă SMURD, la Timişoara. Un copil de patru luni şi mama lui au fost răniţi

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Timiş, Elena Megherea a declarat pentru News.ro că accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Gheorghe Lazăr cu Circumvalaţiunii, din Timişoara.

„S-a deplasat la locul intervenţiei o autospecială cu modul de descarcerare. Este un accident cu o ambulanţă SMURD care se deplasa la spital cu pacient, iar la intersecţia Gheorghe Lazăr cu Circumvalaţiunii a intrat în coliziune cu un alt autoturism, în care era o doamnă de 28 de ani şi un bebeluş de 4 luni. Doamna care a fost la volanul autoturismului are câteva răni uşoare, a fost transportată împreună cu bebeluşul la spital pentru investigaţii medicale”, a declarat Elena Megherea.

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs în urma unei neacordări de prioritate.

„O femeie de 28 de ani a condus un autoturism pe strada Circumvalaţiunii, iar la intersecţia cu strada Gheorghe Lazăr, nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale SMURD, aflate în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune”, a decarat Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.