Accident în Gorj: Cinci persoane, între care şi un copil, ranite în urma unui impact între două maşini

Cinci persoane, între care un copil de 13 ani, au fost transportate la spital, cu răni grave, în urma unui accident rutier produs luni seara pe raza comunei Câlnic, din judeţul Gorj. În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat.

RomaniaTV.net
09 apr. 2018, 17:56
Accident în Gorj: Cinci persoane, între care şi un copil, ranite în urma unui impact între două maşini

Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a declarat că cinci victime, între care şi un copil de 13 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu.

„Intervenim cu un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, trei echipaje din cadrul SAJ Gorj, precum şi echipaje din cadrul IPJ Gorj care au constatat că, în urma impactului a două autoturisme, au rezultat cinci victime, neîncarcerate şi conştiente. Una dintre victime este un minor in vârsta de 13 ani. Acestea au fost stabilizate şi transportate la UPU Târgu-Jiu”, a declarat Florin Chisim pentru Mediafax

Primele verificări arată că accidentul s-a produs din cauza unui şofer de 67 de ani, din Târgu-Jiu, care nu a oprit într-o intersecţie semnalizată şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Mehedinţi. În maşina condusă regulamentar se aflau doi soţi şi copiii acestora, în vârstă de 13, respectiv 18 ani.

Maşina şoferului din Târgu Jiu s-a răsturnat în urma impactului.

Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.