ACCIDENT în Gorj. Un TIR încărcat cu câteva tone de bere s-a răsturnat într-o curbă pe DN 66

Un tir încărcat cu câteva tone de bere s-a răsturnat vineri, pe DN 66, în zona localității Cârbești, într-o curbă, mare parte din cantitatea de băutură ajungând pe carosabil.

03 feb. 2017, 12:57
ACCIDENT în Gorj. Un TIR încărcat cu câteva tone de bere s-a răsturnat într-o curbă pe DN 66

Incidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu.

Angajații Secției Drumuri Naționale din Târgu-Jiu au intervenit pentru degajarea carosabilului, circulația fiind reluată în condiții optime.

„Șoferul, în vârstă 34 de ani, din orașul Rovinari, angajat ca și conducător auto la o firmă, aducea de la Craiova, pentru un depozit din Târgu-Jiu, bere de mai multe mărci. Din primele cercetări, cauzele evenimentului au fost neadaptarea vitezei și neasigurarea adecvată a mărfii în mijlocul de transport. Bărbatul a fost sancționat de IPJ Gorj pentru nerespectarea vitezei în curbă și de ISCTR pentru neasigurarea corespunzătoarea a mărfii. Nu au existat victime în urma evenimentului, iar circulația se desfășoară în condiții normale în acest moment”, a declarat, pentru AGERPRES, Miruna Prejbeanu.

Citeşte şi Accident în Vaslui. Un taximetru, făcut pulbere după un impact violent cu alt autoturism FOTO