ACCIDENT în judeţul Caraş-Severin. Un bărbat de 59 de ani din Bucureşti a murit

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Bucureşti, care conducea un autoturism între Caransebeş şi Orşova, a pătruns pe contrasens şi a fost izbit în plin de un TIR, decedând pe loc. Traficul în zona accidentului s-a desfăşurat alternativ, dirijat de poliţişti.

31 iul. 2017, 12:24
ACCIDENT în judeţul Caraş-Severin. Un bărbat de 59 de ani din Bucureşti a murit

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat pentru News.ro că un grav accident de circulaţie a avut loc luni pe DN 6, între Caransebeş (judeţul Caraş- Severin) şi Orşova (Mehedinţi), la ieşire din localitatea Topleţ.

„Un conducător auto de 59 de ani din Bucureşti, care se afla la volanul unui autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus de un cetăţean bulgar. În urma accidentului, şoferul de 59 de ani a decedat”, a declarat Cecilia Dăneţ.

În urma accidentului rutier sensul de deplasare dinspre Caransebeş spre Orşova a fost blocat în zona accidentului, circulându-se alternativ, pe o bandă de mers. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest accident.

Citeşte şi Cinci răniţi în urma unui accident rutier produs în Prahova