Accident în lanţ, pe DN1, în Bihor: Şase maşini au fost implicate. Cinci persoane sunt rănite

O tamponare în lanţ în care au fost implicate trei autoturisme, două camioane şi un microbuz s-a produs, sâmbătă, pe DN1 în judeţul Bihor.

29 aug. 2015, 10:25
Accident în lanţ, pe DN1, în Bihor: Şase maşini au fost implicate. Cinci persoane sunt rănite

Şase vehicule au fost implicate într-un accident care a avut loc, sâmbătă, în jurul amiezii, pe DN1, între Oradea şi Cluj. Potrivit primelor informaţii, cinci persoane ar fi fost rănite în urma acestui accident, însă niciuna nu a suferit răni grave. Accidentul s-a produs între localităţile Auşeu şi Groşi, la kilometrul 583+700 de metri, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic.

Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, care nu ar fi în stare gravă conform evaluării de către echipajele de prim ajutor la faţa locului. Ele urmează a fi duse la spital.

CITEŞTE ŞI Accident pe DN 1, în Prahova. Şase persoane au fost rănite

Traficul rutier pe DN1 în zonă s-a desfăşurat îngreunat, alternativ, pe o bandă, dirijat de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, subcomisar Alina Dinu, a declarat pentru Vocea Transilvaniei că în accident au fost implicate trei autoturisme, două camioane şi un microbuz, iar poliţiştii se află, la ora publicării acestui articol, încă la faţa locului pentru a face cercetări.

Centrul Infortrafic din cadrul Poliţiei Române precizează că traficul în zona în care s-a produse acest accident se desfăşoară îngreunat, pe o singură bandă, fiind dirijat de oamenii legii.