ACCIDENT ÎN LANŢ, în Sibiu. Cinci maşini avariate, după ce un taximetrist nu a acordat prioritate VIDEO

Accident în centrul Sibiului. Cinci maşini au fost avariate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce şoferul unui taxi nu a acordat prioritate unui microbuz. Din impact, duba a ricoşat în alte trei maşini parcate, după care a căzut într-un şanţ.

RomaniaTV.net
19 oct. 2014, 05:32
ACCIDENT ÎN LANŢ, în Sibiu. Cinci maşini avariate, după ce un taximetrist nu a acordat prioritate VIDEO

Accidentul în lanţ s-a produs într-un sens giratoriu din Sibiu. Un taximetrist nu a acordat prioritate unui microbuz, iar cele două maşini s-au lovit. Microbuzul a intrat apoi în alte trei maşini parcate şi a ajuns într-un şanţ în care se făceau lucrări, potrivit România TV.

Cei patru pasageri din taxi, printre care şi doi copii, au scăpat ca prin minune, la fel şi şoferul microbuzului. Martorii şi taximetristul susţin că acesta circula cu viteză extrem de mare.

M-am asigurat, în momentul în care m-am asigurat nu era nicio maşină în sensul giratoriu. La un moment dat, văd că vine tare o altă maşină, o dubă. Cred că avea 120 de km/h„, a declarat taximetristul.

Un alt accident s-a produs în Piteşti. O femeie de 68 de ani a ajuns la spital cu răni grave la cap după ce a fost lovită în plin de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. După accident, şoferul vinovat a fugit, însă oamenii legii l-au găsit la scurt timp.

Bărbatul riscă să fie cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi pentru fugă de la locul accidentului.

CITEŞTE ŞI. Un ACCIDENT DEOSEBIT de VIOLENT, filmat de un şofer pe o şosea din Transilvania: Am scăpat, am scăpat! VIDEO