Accident în lanţ în Tulcea: un tânăr a ajuns la spital

Un tânăr din municipiul Tulcea a fost rănit, joi după-amiază, într-un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea.

19 iul. 2018, 14:37
Accident în lanţ în Tulcea: un tânăr a ajuns la spital

Evenimentul a survenit după ce un bărbat de 55 de ani, din municipiul Mangalia, judeţul Constanţa, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate în timp ce conducea pe străzile din municipiul Tulcea şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Tulcea.

De asemenea, această maşină a lovit un alt autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 20 de ani, care a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 38 de ani.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 36 ani din Tulcea”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Amalia Ignatencu.

Toţi conducătorii auto deţineau permis de conducere şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit sursei citate.

IPJ a început cercetările pentru săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă împotriva conducătorului auto din judeţul Constanţa care nu a acordat prioritate.