Accident în lanţ la Galaţi. Trei oameni au fost răniţi

Trei persoane au ajuns la spital iar trei maşini au fost avariate, luni, în urma unei coliziuni în lanţ petrecute pe Drumul de Centură al municipiului Galaţi, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Gabriela Costin.

27 aug. 2018, 15:02
Accident în lanţ la Galaţi. Trei oameni au fost răniţi

Potrivit acesteia, coliziunea s-a produs din cauza unui şofer, de 63 ani, care nu s-a asigurat când a făcut un viraj la stânga.

„Din primele cercetări a reieşit că şoferul unui autoturism, un bărbat de 63 ani, care circula la volanul unei maşini pe Drumul de Centură, a vrut să vireze la stânga fără să se asigure. A intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un bărbat, de 26 ani. În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în altă maşină care era oprită, şoferul aşteptând pentru a vira la stânga”, a precizat Gabriela Costin.

Şoferii primelor două maşini implicate în accident, dar şi o pasageră din prima maşină au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.