Accident în lanţ pe o şosea din Mehedinţi. Trei persoane au fost rănite grav VIDEO

Un accident grav a avut loc joi noapte, pe o şosea din Mehedinţi. Trei oameni au ajuns la spital în urma unui carambolîn care au fost implicate patru maşini. Alertaţi de zgomotul puternic, localnicii au ieşit din case în pijamale şi au acordat victimelor primele îngrijiri.

21 oct. 2016, 05:11
Accident în lanţ pe o şosea din Mehedinţi. Trei persoane au fost rănite grav VIDEO

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 56 A, în localitatea Hinova. Două dube şi două autoturisme s-au ciocnit violent. Poliţiştii spun că totul ar fi fost provocat de un bărbat de 36 de ani care conducea o maşină înmatriculată în Italia.

„A intrat în coliziune cu un alt vehicul care circula in aceeasi diurectie de mers. Dupa care, parasind sensul pe care se deplasa, a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontala cu autoutilitara inamtriculata in Bulgaria. Cu acest ultim a intrat in coliziune un autoturism inmatriculat in Germania”, a spus comisar şef Titi Zorzoliu – Biroul Poliţiei Rutiere, Mehedinţi, informează România TV.

În urma împactului, şoferul vinovat, soţia lui, dar şi un alt şofer prins în accident, au fost grav răniţi şi au ajuns la spital. Oamenii din zonă povestesc că au resuscitat una dintre victime până să vină ambulanţele.

Acesta este cel de-al treilea accident produs în Mehedinţi în doar două zile. Într-un dintre ele doi tineri de 19 şi 22 de ani au murit.

Citeşte şi Accident grav în Mehedinţi. Un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar alţi doi au ajuns în stare gravă la spital VIDEO