Accident TERIBIL în Mehedinţi, cu un microbuz de transport persoane. Doi morţi şi patru răniţi

Doi oameni au murit, iar patru au fost grav răniţi după ce un microbuz în care se aflau cinci cetăţeni bulgari a acroşat o biciclistă, apoi a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat într-un şanţ. Accidentul s-a produs, miercuri, pe raza localităţii mehedinţene Izimşa, pe DN 56. Sătenii care au fost martori la scena de coşmar au sărit să îi ajute pe oameni.

15 apr. 2015, 06:39
Accident TERIBIL în Mehedinţi, cu un microbuz de transport persoane. Doi morţi şi patru răniţi

Cei cinci cetăţeni bulgari din microbuz veneau din Franţa şi se îndreptau spre casă. La Izimşa, în judeţul Mehedinţi, o femeie pe bicicletă i-a apărut şoferului în cale. Omul a încercat să o evite, dar manevra s-a dovedit fatală. A lovit-o pe femeie, iar microbuzul s-a izbit violent de un cap de pod şi s-a răsturnat. 

Şase persoane au fost rănite, dar două dintre ele au intrat în stop cardiorespirator şi au murit în drum spre spital. Alte patru persoane, între care tânăra aflată pe bicicletă, care a fost acroşată de microbuz, sunt rănite.

Alarmată de zgomotul puternic, o bătrână a venit într-un suflet să ajute.

„Am auzit pocnitura şi am văzut maşina că s-a răsturnat. Am tras de uşă, am strigat să vină bărbaţi. Şoferul, el îi salvă. El i-a scos până a venit salvarea”, a povestit bătrâna.

Medicii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, sosiţi la locul accidentului, au solicitat şi un elicopter SMURD de la Craiova care să preia cele două victime, pentru a le transporta la Spitalul din Craiova.

CITEŞTE ŞI: Accident TERIBIL. Motociclist zdrobit de două maşini FOTO şi VIDEO