ACCIDENT GRAV în Prahova. O persoană a murit, mai multe au fost rănite

O persoană a murit, iar mai multe au fost rănite, trei fiind în stare gravă, după ce un TIR și două autoturisme s-au ciocnit, luni după-amiază, pe DN 1B, la intrarea în localitatea Loloiasca dinspre Mizil.

10 iul. 2017, 14:41
ACCIDENT GRAV în Prahova. O persoană a murit, mai multe au fost rănite

UPDATE: Una dintre persoanele rănite în accidentul produs în judeţul Prahova, în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR, a murit la spital.

Reprezentanţii ISU Prahova au anunţat că un rănit în accidentul produs pe DN 1B, aflat în stare mai gravă, a murit la scurt timp după ce a fost transportat la spital.

UPDATE: Zece persoane au fost rănite, iar şapte dintre acestea au fost transportate la spital. Trei persoane, două femei şi un bărbat, sunt în stare gravă.

În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, fiind inconștientă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae. Alte persoane au fost rănite, trei dintre ele având răni grave.

Purtătorul de cuvânt Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, a precizat că traficul rutier a fost blocat total în zonă.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri și ambulanța SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 17:15, în judeţul Prahova, traficul rutier a fost întrerupt pe DN1B Ploieşti – Buzău, la intrarea îl localitatea Loloiasca dinspre Mizil, din cauza unui accident rutier. Conform primelor informaţii, conducătorul unui autotren a frânat brusc pentru a evita lovirea unui autoturism care circula în faţă, ansamblul de autovehicule a intrat parţial pe sensul opus, unde a acroşat un alt autoturism.

Rută ocolitoare: DJ102C Albeşti-Paleologu – Urlaţi, DJ102K Urlaţi – Ceptura, DJ102N Ceptura – intersecţie cu DN1B.

Citeşte şi Accident în lanţ în Gorj. Patru maşini au fost implicate