ACCIDENT în Ungaria. Cine este românul care şi-a pierdut viaţa

Un accident cumplit s-a produs în apropiere de Vama Nădlac. Un român a murit şi şase au fost răniţi după ce un autocar s-a izbit de un TIR şi de alte maşini. În total, cinci oameni şi-au pierdut viaţa, iar 15 au fost răniţi. Iată cine este românul care a murit în teribilul accident.

17 feb. 2017, 07:40
ACCIDENT în Ungaria. Cine este românul care şi-a pierdut viaţa

Românul care a decedat în tragedia rutieră avută loc la granița dintre Ungaria și România este un bărbat de 40 de ani din Sibiu. Acesta conducea microbuzul alb lovit de autobuz și se întorcea dintr-o cursă din Germania.

VEZI şi Autocar românesc, implicat într-un carambol în Ungaria. Bilanţ OFICIAL: 5 morţi, între care un român. PRIMELE IMAGINI

Puiu Mihail Dan, care era angajat ca șofer la o firmă din Sibiu, era căsătorit și avea doi copii.

Accidentul s-a petrecut după ce un TIR cu numere de România a ieșit de pe banda de refugiu, fără să se asigure. Un microbuz, înmatriculat tot în România, a lovit în plin autotrenul, iar acesta la rândul său a fost izbit de un alt microbuz, cu numere de Bulgaria.

În urma accidentului, un român a murit şi şase au fost răniţi după ce un autocar s-a izbit de un TIR şi de alte maşini. În total, cinci oameni şi-au pierdut viaţa, iar 15 au fost răniţi.

Citeşte şi ACCIDENT în Ungaria. MĂRTURIILE supravieţuitorilor din autocarul morţii: Un dezastru, ţipete, oameni răniţi, decedaţi VIDEO