ACCIDENT în Vâlcea cu patru răniţi. Printre victime se află membrii trupei Dj Project

Un grav accident de circulaţie a avut loc în Vâlcea. Patru persoane au fost rănite după ce un TIR și un autoturism s-au ciocnit.

18 sept. 2017, 16:45

UPDATE. Cei trei membri ai trupei DJ Project au fost răniţi, luni, într-un accident rutier produs pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Cu toţii se află la spital, solista trupei, care a început recent colaborarea cu membrii formatiei, având o fractură la nas si o vertebră fisurată. DJ Gino Manzotti a vorbit despre ce s-a întâmplat, la Antena Stars.

„În maşina aia eram eu cu managerul şi Mira. Max a rămas la Cluj. Urcam dealul ăla, iar din faţă vedeam cum vine tirul care deja era pe două roţi. Cu 5 metri înaintea noastră s-a răsturnat şi a căzut pe noi. Prima dată au sărit toate airbag-urile. Mă miram că trăiesc. Am deschis uşa, am coborât şi mă miram că trăiesc. În urmă cu două ore s-a întâmplat. A căzut pur şi simplu pe noi. Eu am două coaste rupte. Mă plimb pe holurile spitalului. Mira e tot aici, la spital la Râmnicu Vâlcea. Ea e ok. M-am bucurat să văd că poate să coboare, nu are nimic. Max nu era cu noi. Foarte urâtă imaginea. 28 de tone avea tirul. Era încărcat cu paleţi. Prima dată m-am uitat dacă sunt ei bine. Şoferul tirului nu ştiu cum e. Eu eram în dreapta. În spate era Mira. Ambulanţa a venit la 10 minute. Managaerul nostru e un pic mai grav, are o problemă la coloană şi ceva la cap. Trebuie să îi facă ceva la cap mâine”, a spus DJ Gino Manzotti.

Patru persoane au fost rănite și au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs luni pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la km 160+300 de metri, în zona localității vâlcene Milcoiu, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, Gabriel Popescu.

Între victime se află şi membrii trupei DJ Project, scrie wowbiz.ro.

Acesta a precizat că în accident au fost implicate un tir încărcat cu paleți și un autoturism iar persoanele rănite, trei bărbați și o femeie, se aflau în autoturism.

„Șoferul unui tir care circula pe ruta Pitești — Râmnicu Vâlcea a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar autovehiculul s-a răsturnat pe sensul opus de mers, lovind un autoturism”, a spus Popescu.

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, conștiente.

Citeşte şi Maşină răsturnată în râpă. Două persoane au fost rănite