Accident în Vaslui. Un prim-procuror a fost implicat

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier petrecut pe raza comunei vasluiene Micleşti, eveniment în urma căruia nu s-au înregistrat victime. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul.

11 mart. 2017, 19:15
Accident în Vaslui. Un prim-procuror a fost implicat

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vaslui, accidentul s-a petrecut în afara localităţii Micleşti, în momentul în care prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, aflat la volanul maşinii sale, s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism care intenţiona să vireze spre stânga.

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule nu s-au înregistrat victime.

„În acest caz este vorba doar despre un eveniment rutier fără a exista victime în urma coliziunii celor două autoturisme. Poliţiştii de la Serviciul Rutier se află la faţa locului pentru a stabili cu exactitate condiţiile în ncare s-au petrecut evenimentul rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

În funcţie de rezultatele anchetei poliţitilor, se vor stabili şi sancţiunile pentru conducătorii auto.

Citeşte şi Un mort şi 4 răniţi, între care 2 copii, în urma unui accident produs pe DN 5, la ieşire din municipiul Giurgiu FOTO