ACCIDENT în Vrancea. Un microbuz cu pelerini care mergeau la Iaşi s-a ciocnit cu un autoturism

Un microbuz cu 15 pelerini care mergeau la Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, a fost implicat vineri într-un accident de circulaţie pe DN 2 E 85, în localitatea vrânceană Urecheşti.

13 oct. 2017, 08:05
ACCIDENT în Vrancea. Un microbuz cu pelerini care mergeau la Iaşi s-a ciocnit cu un autoturism

În microbuz s-ar afla 15 persoane, iar accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism ar fi întors fără să se asigure chiar în faţa microbuzului, potrivit Poliţiei Vrancea.

În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit. Primele informaţii arată că din rândul pelerinilor care plecaseră de la Râmnicu Sărat nu ar fi victime, oamenii primind îngrijiri la faţa locului de la medicii de la SAj Vrancea.

Din cauza accidentului, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Vrancea pe DN2 Bucureşti – Focşani, pe raza comunei Urecheşti traficul se desfăşura pe un fir, alternativ, dirijat la kilometrul 172.

Citeşte şi Peste 55.000 de credincioşi s-au închinat deja la moaştele Sfintei Parascheva. Timpul de aşteptare depăşeşte cinci ore