O tânără jurnalistă a murit strivită sub fiarele maşinii, într-un accident. Şoferul care a lovit-o a fost prins

Accident înfiorător petrecut la Drobeta Turnu Severin. O tânără a murit după ce maşina în care se afla a fost spulberată de un alt autoturism. Al doilea şofer implicat în accident a fugit de la faţa locului, dar a fost prins câteva ore mai târziu, la spital. Şoferului i se va face dosar penal.

RomaniaTV.net
10 mai 2018, 08:02
O tânără jurnalistă a murit strivită sub fiarele maşinii, într-un accident. Şoferul care a lovit-o a fost prins

Un grav accident s-a produs la câteva minute după miezul nopţii. Şoferiţa nu a oprit la stop şi a fost lovită de o altă maşină care mergea regulamentar. Martorii spun că au fost treziţi din somn de bubuitură şi când au ieşit au văzut maşinile făcute praf şi pe tânără aflată în stare critică.

Claudia avea 34 de ani și era jurnalist la un post local de televiziune din Drobeta turnu Severin. Femeia se afla la volanul mașinii, iar la un moment dat a ignorat semnele de circulație, nu a oprit la stop şi a fost lovită de o altă maşină care mergea regulamentar. Martorii spun că au fost treziţi din somn de bubuitură şi când au ieşit au văzut maşinile făcute praf şi pe tânăra aflată în stare critică.

„O victima prinsă foarte rau intre fiarele autoturismului. S-a intervenit cu echipajele SMURD, cu cele de ambulanta si cele de descarcerare pentru descarcerarea victimei. Victima se afla in stop cardiorespirator, a fost preluată de echipajele noastre si cele de ambulanta”, a declarat un pompier aflat la locul accidentului. 

„Victima a fost strivita sub masina, in interiorul masinii. Este si un politraumatism cu hemoragie interna. Traumatism toracic mai ales”, a declarat un reprezentat de pe salvare.

Potrivit România TV, tânăra a fost scoasă cu greu din maşină şi a fost transportată la spital. Din păcate, aceasta a încetat din viaţă.

Şoferul fugar a fost identificat şi prins câteva ore mai târziu la spital, unde mersese pentru că se simţea rău.

Surse din anchetă spun că şoferul ar fi părăsit locul accidentului pentru că nu avea permis de conducere.