Accident îngrozitor pe o autostradă din Ungaria. Trei români au murit şi 6 sunt răniţi VIDEO

Un accident grav s-a produs pe o autostradă în Ungaria. Potrivit informaţiilor, accidentul s-a soldat cu 3 români morți și cu 6 răniți, doi în stare critică. Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul şi este în contact cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări.

RomaniaTV.net
25 iul. 2017, 10:19

Trei români au murit, iar alţi şase au fost răniţi într-un accident produs marţi, în Ungaria, a anunţat Ministerul de Externe. Doi din cei şase români răniţi se află în stare critică şi sunt internaţi la spitalul din Debreţin, iar ceilalţi patru au leziuni mai puţin grave, a declarat secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat.

Doi din cei şase români răniţi în accidentul din Ungaria sunt în stare critică şi sunt internaţi la spitalul din Debrecen.

Români morţi în accident în Ungaria. Şoferul microbuzului ar fi adormit la volan

Doi dintre cei şase români răniţi în accidentul produs, marţi, în Ungaria, se află în stare critică şi sunt internaţi la spitalul din Debreţin, iar ceilalţi patru au leziuni mai puţin grave, a declarat pentru News.ro secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat.

Consulatul General al României la Gyula are în atenție accidentul produs în dimineața zilei de 25 iulie a.c. și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare.

Potrivit informațiilor disponibile momentan, accidentul s-a soldat cu decesul a 3 cetățeni români, precum și cu rănirea altor 6 cetățeni români, care au fost transportați și internați la spitale din proximitate. Toate cele 9 victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România. Până în prezent, circumstanțele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate.

De asemenea, o echipă mobilă împreună cu șeful oficiului consular s-au deplasat în regim de urgență, la locul accidentului și la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar.

Accidentul s-a produs între un microbuz cu numere de înmatriculare în Bulgaria şi o camionetă înmatriculată în Polonia, a declarat poliţia locală. Nu se cunosc deocamdată cauzele accidentului care s-a produs marţi, la ora 05:00 dimineaţa.

Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul și este în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări.

Continuăm cu amănunte.