Accident la Braşov. Patru victime după ce o maşină s-a răsturnat în sensul giratoriu din Ghimbav

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe centura ocolitoare a oraşului Braşov.

12 ian. 2019, 19:27
Accident la Braşov. Patru victime după ce o maşină s-a răsturnat în sensul giratoriu din Ghimbav

Poliţia Braşov informează că accidentul s-a produs după ce şoferul a condus cu viteză şi s-a răsturnat cu maşina în sensul giratoriu, la ieşirea spre Ghimbav.

„Conducătorul auto nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu sensul giratoriu”, au precizat şi reprezentanţii IPJ Braşov.

„Intervenţia pentru descarcerare a fost dificilă, maşina era în două uşi şi persoana de sex feminin care a rămas încarcerată era pe bancheta din spate. Pentru a scoate victima, a fost necesar să se taie stâlpii autoturismului şi să se îndepărteze scaunul din faţă”, a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

În maşină mai se mai aflau încă trei tineri. Unul dintre ei a suferit un traumatism carnio-cerebral şi traumatism la coloană, altul a suferit escoriaţii pe mâini, iar al treilea, un traumatism la coloană şi coapsa dreaptă.