Accident la ieşirea din Slobozia: O persoană a murit, iar o alta se află în stare critică

Un grav accident rutier s-a produs, vineri, în jurul orei 15.00, la ieşirea din Slobozia. Un camion a derapat pe carosabil şi a lovit un microbuz în care se aflau mai mulţi pasageri, printre care doi elevi de la seminarul teologic. O persoană şi-a pierdut viaţa.

27 mai 2016, 13:44
Accident la ieşirea din Slobozia: O persoană a murit, iar o alta se află în stare critică

Un camion cu număr de Suceava a alunecat pe carosabil şi a agăţat pe partea stângă un microbuz în care se aflau 12 pasageri. O tânără a murit, iar mai multe persoane au fost rănite, printre care şi şoferul microbuzului, potrivit evz.ro.

Una dintre persoanele rănite are capul zdrobit şi se află în stare critică.

Un microbuz care circula spre Călăraşi s-a lovit frontal cu un TIR, la iesirea din municipiul Slobozia. În microbuz se aflau 13 persoane. O femeie a murit pe loc. Victimele au fost transportate la spital. Au fost trei ambulanţe SMURD, una pentru victime multiple şi mai multe autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi.

Incidentul rutier s-a produs într-o zonă cunoscută de localnici drept „a morţii”, deoarece acolo se întâmplă, aproape săptămânal, câte un accident grav de circulaţie.

CITEŞTE ŞI: Accident GRAV în Argeş. Două persoane au murit pe loc VIDEO