Accident la Rucăr din cauza vremii. O maşină a ajuns într-o râpă adâncă de 25 de metri

Iarna îşi intră în drepturi, atât din punct de vedere meteorologic, cât şi al evenimentelor rutiere produse din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă. Un astfel de eveniment s-a produs vineri, pe DN 73, pe raza comunei Rucăr.

28 nov. 2015, 08:53
Accident la Rucăr din cauza vremii. O maşină a ajuns într-o râpă adâncă de 25 de metri

Clipe de coşmar pentru şoferi din cauza vremii. În Suceava, din cauza poleiului, o maşină s-a răsturnat, iar patru oameni au ajuns la spital. Disperaţi să se salveze, o parte dintre pasageri au spart geamurile şi au ieşit din autocar. Şi în Argeş, o maşină a ajuns într-o râpă din cauza zăpezii de pe şosea.

Vezi: Probleme în trafic din cauza vremii. Autocar RĂSTURNAT în Suceava, microbuz cu copii blocat în NĂMEŢI. VIDEO

Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală au fost sesizaţi că un autoturism a ieşit în decor pe drumul dinspre Dâmbovicioara. Autoturismul marca Opel, condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, rula dinspre Dâmbovicioara spre Rucăr când într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat într-un gard de pe partea dreaptă a drumului. A distrus gardul pe o porţiune de circa 7 metri, apoi s-a dus cu maşina într-o râpă, circa 25 de metri.

Potrivit ziaruldinmuscel.ro, conducătorul auto nu a suferit răni grave, însă maşina a fost destul de avariată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Postul de Poliţie Rucăr, dar şi cadre ale Biroului Rutier Câmpulung. Pentru a scoate maşina din râpă, a fost nevoie de un tractor, dar şi câţiva salariaţi ai primăriei.

Vezi: STRAT de ZĂPADĂ consistent în unele zone din ţară. Vezi HARTA cu STAREA VREMII VIDEO

Vremea rămâne în continuare rea, anunţă ANM, care a emis noi coduri de ploi, lapoviţă, ninsori şi polei.

Cod Galben de vreme rea. În intervalul 28 noiembrie orele 9:45 – 12:00, în nordul şi centrul Moldovei precipitaţiile vor continua şi local se vor depăşi 15…20 l/mp. La munte şi în zona Subcarpatică vor predomina ninsorile, iar în restul regiunii va ploua. Local se menţin depunerile de polei.

De asemenea, în perioada 28 noiembrie, ora 12 – 29 noiembrie ora 09, ANM a emis o informare valabilă pentru toată ţara de precipitaţii moderate cantitativ, ninsori în zonele montane. În intervalul menţionat va ninge local în zona montană, iar în vestul, nordul şi centrul ţării temporar vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi trecător ninsoare.

Meteorologii anunţă că şi sâmbătă după-amiază şi în noaptea de sâmbătă spre duminică vor fi precipitaţii pe arii extinse în regiunile intracarpatice, sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

Citește și Directorul ANM: Este o situaţie GRAVĂ. E posibil să fie emis COD PORTOCALIU de PRECIPITAŢII