Accident misterios lângă Capitală. O maşină furată a fost găsită pe fundul lacului VIDEO

O maşină a fost găsită duminică dimineaţă într-un lac din comuna Pipera, din apropierea Capitalei. Salvatorii sosiţi la faţa locului nu au găsit pe nimeni înăuntru, iar după ce maşina a fost scoasă din lac poliţia a descoperit că a fost furată.

01 mart. 2015, 09:30
Accident misterios lângă Capitală. O maşină furată a fost găsită pe fundul lacului VIDEO

Iniţial s-a crezut că în maşina căzută în lac se aflau una sau două persoane şi tocmai din această cauză la faţa locului s-au deplasat scafandri, care au verificat autoturismul şi au constatat că în interiorul său nu se afla nimeni.

De asemenea, potrivit România TV a fost verificat şi perimetrul din jurul vehiculului, pentru a se asigura că nu există persoane înecate. Tot scafandrii au ajutat după aceea la scoaterea maşinii la suprafaţă. Autorităţile locale au pus şi ele la dispoziţie un utilaj, pentru această operaţiune.

Citeşte şi Un hoţ de maşini a fost închis în autoturismul din care fura

Numărul maşinii a fost după aceea verificat în baza de date şi au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat. În momentul de faţă sunt luate în calcul mai multe posibilităţi. Fie autoturismul a fost furat şi s-a comis cu el vreo infracţiune, iar hoţii au vrut apoi să scape de maşină, fie a fost aruncată, şi folosită pur şi simplu, iar apoi aruncată în lac.