Accident mortal cu o maşină furată, în Buzău

Un tânăr din Buzău a murit după ce s-a răsturnat cu maşina într-o râpă adâncă de 12 metri. Bărbatul de 34 de ani nu avea permis şi furase maşina de la firma la care lucra, pentru a face o plimbare, dar a fost implicat într-un accident rutier grav.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 06:17
Accident mortal cu o maşină furată, în Buzău

Un tânăr de 34 de ani, care era paznic în Buzău, a furat maşina firmei ca să se plimbe. Bărbatul, care nu avea permis de conducere, a căzut de pe un pod într-o râpă adâncă de 12 metri şi a murit pe loc, potrivit România TV.

Citeşte şi Supravieţuire miraculoasă. A păcălit moartea, deşi a fost lovită în plin de două maşini

Accidentul a avut loc în cursul nopţii de joi. Bărbatul a furat maşina firmei la care lucra ca să dea o tură prin oraş. Când a urcat pe un pod industrial a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-o râpă adâncă, unde a fost prins sub maşină.

Având în vedere că acest nu deţinea permis de conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului cu care s-a răsturnat în afara părţii carosabile„, a explicat Silviu Dinu, subcomisar de circulaţie.

Citeşte şi Accident grav în Buzău. O persoană şi-a pierdut viaţa

Imediat după accident în zonă a ajuns şi patronul firmei unde lucra victima. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.