ACCIDENT MORTAL din cauza vitezei: Un bolid a fost făcut praf după ce s-a izbit de un copac

Grav accident în noaptea de Paşte, în judeţul Sibiu. Un tânăr a murit şi alţi doi au fost răniţi grav. Şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, potrivit România TV. Patru ore s-au chinuit pompierii să scoată victimele din maşină.

21 apr. 2014, 06:13
ACCIDENT MORTAL din cauza vitezei: Un bolid a fost făcut praf după ce s-a izbit de un copac

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 14, între Şura Mare şi Slimnic, în judeţul Sibiu. Martorii au spus că maşina în care erau cei trei tineri a trecut cu viteză foarte mare pe lângă ei. După doar câţiva kilometri, şoferul de 24 de ani a intrat într-un pom.

Când am ajuns la locul accidentului, totul era sinistru. I-am găsit pe toţi în maşină. Şoferul inconştient, femeia zbiera şi pasagerul din dreapta vorbea, dar puţin de tot. Şoferul a pierdut controlul volanului undeva în curbă„, a declarat un martor.

Şoferul a murit pe loc. Pasagerii, o fată de 16 ani şi un băiat de 19 ani, au răni grave. Pompierii i-au scos din maşină abia după patru ore. „Autoturismul nu a adaptat viteza de deplasare la ieşirea dintr-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul, a intrat în coliziune cu un pom de pe marginea părţii carosabile„, a declarat un poliţist.

CITEŞTE ŞI: Un ŞOFER BEAT a făcut prăpăd pe şosea. A rănit şapte persoane în timp ce încerca să scape de poliţie