ACCIDENT MORTAL în care ar fi fost implicat un cadru SRI. A fost deschis dosar pentru ucidere din culpă, ofiţerul a demisionat

Un accident rutier mortal, în care ar fi fost implicat un cadru SRI, a avut loc, luni seara, în localitatea Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, informează surse judiciare.

19 dec. 2017, 06:30
ACCIDENT MORTAL în care ar fi fost implicat un cadru SRI. A fost deschis dosar pentru ucidere din culpă, ofiţerul a demisionat

UPDATE:Ofiţerul SRI cercetat după ce a provocat un accident mortal la Tâncăbeşti, aflându-se sub influenţa alcoolului, şi-a dat demisia din funcţie. 

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Român de Informaţii (SRI), ofiţerul, care potrivit unor surse judiciare, este şeful SRI Prahova, şi-a dat demisia din funcţie, fiind la dispoziţie pentru ancheta internă şi pentru cea desfăşurată de Parchetul Militar.

Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, în care ar fi fost implicat un cadru SRI, a avut loc, luni seara, în localitatea Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, informează surse judiciare. Victima a fost lovită în timp ce traversa strada.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Citeşte şi Plan ROŞU de intervenţie în Bacău. Cel puţin 10 persoane au fost rănite după ce un autoturism şi un autocar s-au ciocnit