Accident MORTAL în Giurgiu. O femeie şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de o autoutilitară

O femeie în vârstă de 82 de ani din comuna Oinacu, judeţul Giurgiu, care traversa o uliţă din sat, a decedat după ce conducătorul unei autoutilitare a efectuat o manevră de mers înapoi şi a lovit femeia ce traversa partea carosabilă prin spatele maşinii.

02 dec. 2014, 09:17
Accident MORTAL în Giurgiu. O femeie şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de o autoutilitară

„Pe uliţa Şcolii din satul Braniştea, comuna Oinacu, judeţul Giurgiu, un tânăr de 25 ani, din Oinacu, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la manevra de mers înapoi, accidentând o femeie de 82 ani, din comuna Oinacu, pieton care traversa partea carosabilă prin spatele autoutilitarei”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, Cristian Şuţă.

Citeşte şi Maşină RĂSTURNATĂ pe şoseaua de centură. Patru RĂNIŢI, la spital VIDEO

Bătrâna a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale însă, în ciuda tuturor eforturilor de resuscitare, ea a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind zero şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări faţă de conducătorul autoutilitarei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi VREMEA REA face VICTIME. Un microbuz s-a răsturnat în Argeş, nouă persoane sunt rănite VIDEO