ACCIDENT MORTAL în Neamţ. Doi dansatori cunoscuţi de la „Dansez pentru tine”, în maşina implicată

Un accident mortal s-a produs la Zăneşti, judeţul Neamţ. Un bărbat a fost lovit de o maşină la volanul căreia era un fost concurent al emisiunii "Dansez pentru tine". Mai mult, pasager în autoturism era şi Petrişor Ruge, fost câştigător al aceluiaşi show.

09 dec. 2017, 07:23
ACCIDENT MORTAL în Neamţ. Doi dansatori cunoscuţi de la „Dansez pentru tine”, în maşina implicată

Un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani a fost accidentat mortal vineri seara in jurul orei 19.00 la Zanesti, judetul Neamt. 

La volanul masinii care l-a accidentat pe barbat se afla Antonio Martins dos Santos, de origine braziliana, fost concurent „Dansez pentru Tine”, iar pasager era Petrisor Ruge, fost castigator al aceluiasi show, au confirmat surse oficiale din cadrul Serviciului de Politie Rutiera Neamt pentru tvmneamt.ro. Cei doi erau insotiti de o tanara si se indreptau spre un hotel din Piatra-Neamt unde ar fi trebuit sa se cazeze.

Barbatul lovit mortal era din Podoleni si tocmai iesise dintr-un bar unde ar fi consumat bauturi alcoolice, cand a traversat neregulamentar fiind surprins si accidentat de un autoturism Volkswagen cu numere de Bucuresti.

Barbatul a fost ranit foarte grav, iar echipajul de pe ambulanta sosita la fata locului nu a mai putut face nimic, decat sa constate decesul.

Citeşte şi ACCIDENT grav în Constanţa. O tânără a murit