Accident mortal în Suceava. Doi pasageri dintr-un taxi şi-au pierdut viaţa într-o intersecţie din oraş

Doi pasageri dintr-un taximetru au murit, miercuri, în urma unui accident produs într-o intersecţie din municipiul Suceava, taximetristul neacordând prioritate de dreapta, iar maşina pe care o conducea fiind lovită de un SUV care circula regulamentar.

28 dec. 2016, 15:18
Accident mortal în Suceava. Doi pasageri dintr-un taxi şi-au pierdut viaţa într-o intersecţie din oraş

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar Ionuţ Epureanu, a declarat că un şofer de taxi a virat stânga într-o intersecţie fără să acorde prioritate, maşina fiind lovită de un SUV care circula regulamentar, scrie Mediafax.

În urma accidentului, cei doi pasageri cu vârste de 70 şi 74 de ani au murit, a menţionat Epureanu.El a spus că şoferul de taxi este cercetat pentru omor din culpă.

De menţionat este că intersecţia respectivă este semaforizată, dar miercuri nu funcţionau semafoarele după ce cu o seară înainte un bărbat băut şi fără permis a intrat pe un scuar pentru pietoni şi a rupt unul dintre semafoare.

Citeşte şi O femeie a murit şi alte două au fost rănite, după ce maşina în care se aflau a căzut aproximativ 10 metri în gol