ACCIDENT MORTAL în Vinerea Mare. O maşină care circula cu viteză s-a izbit violent de un copac VIDEO

Trei bărbaţi şi-au pierdut viaţa şi un altul a fost grav rănit, în urma unui accident care s-a produs în Hunedoara. Şoferul conducea cu viteză foarte mare, iar din cauza carosabilului umed a ieşit în decor şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

18 apr. 2014, 18:44
ACCIDENT MORTAL în Vinerea Mare. O maşină care circula cu viteză s-a izbit violent de un copac VIDEO

Un accident deosebit de grav s-a produs, vineri seară, în jurul orei 20.00, pe drumul judeţean 686, între Hunedoara şi Călan. Din cauza vitezei foarte mari şi a carosabilului umed, un şofer a pierdut controlul volanului, a ieşit în decor, s-a lovit violent de un copac de la marginea drumului şi apoi s-a răsturnat pe un câmp din apropierea şoselei.

În maşina implicată în accident se aflau patru bărbaţi. Şoferul (53 de ani) a fost rănit grav şi transportat la Spitalul Municipal din Hunedoara, iar cei trei pasageri au murit pe loc.

La sosirea echipei de intervenţie, doi dintre decedaţi se aflau pe câmp, aruncaţi din maşină. Al treilea decedat era în maşină şi a fost nevoie de tăierea plafonului pentru extragerea lui din vehicul„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda.

Poliţia a ajuns la faţa locului şi a demarat o anchetă.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat şi o femeie au murit după ce au fost loviţi pe trecerea de pietoni