TRAGEDIE în BUCUREŞTI. Doi oameni AU MURIT într-un accident rutier. O fetiţă se află în comă VIDEO

Accident cumplit în Capitală, produs duminică după-masă. Doi oameni au murit, iar alţi trei, printre care şi un copil, se zbat între viaţă şi moarte. Un şofer care a vrut să întoarcă pe linia de tramvai a fost lovit în plin de o maşină care venea cu viteză. Copilul rănit, o fetiţă de 7 ani, a intrat în comă.

01 iun. 2014, 12:59
TRAGEDIE în BUCUREŞTI. Doi oameni AU MURIT într-un accident rutier. O fetiţă se află în comă VIDEO

Accidentul s-a petrecut lângă Primăria Sectorului 4, potrivit România TV. Martorii au spus că una dintre maşini era pe linia de tramvai, moment în care a fost izbită în plin de un alt autoturism.

Una din ipoteze este că şoferul a vrut să întoarcă, dar nu s-a asigurat. Din sens opus venea o maşină cu viteză, condusă de o femeie. Doi dintre pasagerii maşinii aflate pe linia de tramvai au murit pe loc.

„În accident au fost implicate două autoturisme. Au fost în total cinci victime, patru adulţi şi un copil, iar două dintre ele au fost declarate decedate de către medicul ajuns la faţa locului. Două persoane au fost încarcerate. La faţa locului au ajuns trei ambulanţe, un echipaj de descarcerare, precum şi o autospecială pentru stins incendii, cu apă şi spumă. Descarcerarea victimelor s-a făcut greu, întrucât elementele autoturismului erau contorsionate„, a declarat locotenent Cornea Nicolea, reprezentat ISU.

Printre răniţi este şi o fetiţă de 7 ani, a cărei viaţă atârnă de un fir de aţă. Ea este în comă indusă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Poliţiştii nu au stabilit deocamdată cine a fost vinovat de producerea accidentului. Anchetatorii au nevoie de imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat.

Poliţia a făcut măsurători la locul accidentului. S-au făcut cercetări pentru a se vedea cauzele care au dus la producerea accidentului. Declaraţiile martorilor sunt contradictorii. Cele trei victime, printre care şi o fetiţă, au fost transportate la spital. Cele două victime vor fi transportate la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici„, a declarat la România TV, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Cele două femei moarte în accident aveau aproximativ 50 de ani.

Citeşte şi: ZI NEAGRĂ pe drumurile din Transilvania: şase oameni AU MURIT