Accident naval de pe Dunăre. Au fost reluate căutările femeii dispărute joi seară

Căutările femeii în vârstă de 36 de ani dispărute după ce, joi seara, a căzut în apele Dunării în urma unui accident naval, au fost reluate vineri dimineaţă.

RomaniaTV.net
27 apr. 2018, 06:26
Accident naval de pe Dunăre. Au fost reluate căutările femeii dispărute joi seară

Potrivit ISU Tulcea, doi subofiţeri au reluat, vineri dimineaţă, căutările femeii dispărute în apele Dunării în urma unui accident naval.

Joi seara, o ambarcaţiune în care se aflau trei persoane a fost implicată într-un accident în apropierea localităţii tulcene Crişan. Două persoane din localitatea tulceană Letea – un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 43 de ani – au fost rănite şi transportate la spital, iar o femeie de 36 de ani a dispărut în apele Dunării.

Cele două persoane rănite joi seară în accidentul naval din Delta Dunării au suferit traumatisme craniene, dar nu au dorit să rămână internate în spital, plecând acasă după ce au primit îngrijiri medicale. Persoana dată dispărută nu a fost găsită, căutările fiind reluate vineri dimineaţa.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Tulcea, cele două persoane rănite în urma accidentului naval, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 43 de ani, au fost diagnosticate cu traumatism cranio-cerebral. Acestea au fost supuse investigaţiilor cu computerul tomograf, rezultatele indicând că nu există probleme în urma accidentului.

Medicii le-au propus să rămână sub supraveghere în cadrul unităţii spitaliceşti timp de 24 de ore, dar cele două persoane au refuzat şi au decis să plece acasă.

Echipele de salvatori au sistat joi seara căutările.

Nu sunt cunoscute deocamdată împrejurările producerii accidentului.

Citeşte şi: Accident naval în Delta Dunării. O persoană este dată dispărută, iar alte două au fost rănite