TIR răsturnat pe A2, pe sensul spre Constanţa. O persoană a murit VIDEO

Un tir s-a răsturnat, marţi, pe Autostrada A2 pe sensul spre Constanţa, iar o persoană rănită a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat de urgenţă la spital. În urma accidentului, traficul rutier pe sensul Bucureşti - Constanţa a fost blocat complet aproximativ o oră, iar apoi s-a permis maşinilor rămase în coloană să-şi continue drumul pe banda a doua de mers. O persoană a murit chiar înainte de a fi preluată de elicopterul SMURD.

28 iul. 2015, 09:49
TIR răsturnat pe A2, pe sensul spre Constanţa. O persoană a murit VIDEO

Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui a fost întreruptă la kilometrul 123 ca urmare a unui accident rutier. Un autotren care transporta cereale a rupt glisierele de protecţie şi s-a răsturnat pe sensul opus. Cauza probabilă a accidentului a fost explozia unui pneu.

Şoferul a scăpat cu răni uşoare însă pasagerul care-l însoţea a murit după impact, chiar înainte de a fi preluat de un elicopter SMURD a venit imediat la fața locului pentru a-l transporta de urgență la spital.

În zonă s-a circulat îngreunat pe sensul Constanţa – Bucureşti, pe banda de urgenţă, deoarece pe benzile de circulaţie sunt împrăştiate cereale.

Începând cu ora 14.00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 123, s-a reuşit degajarea benzii numărul doi, pe sensul către Constanţa pentru a se permite autovehiculelor rămase în coloană să-şi continue drumul, anunţă Infotrafic.