ACCIDENT pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost DEVIAT. Un bărbat care mâna o turmă de animale a fost lovit de o maşină UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, miercuri începând cu ora 18:00, traficul rutier a fost deviat de pe autostrada A2, de la Drajna către Feteşti, pe DN3A, din cauza unui accident rutier. Circulaţia a revenit la normal în jurul orei 19.30. 

21 dec. 2016, 16:15
ACCIDENT pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost DEVIAT. Un bărbat care mâna o turmă de animale a fost lovit de o maşină UPDATE

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:30, traficul rutier a fost reluat pe autostrada A2, pe tronsonul Drajna -Feteşti. Din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 138 (pe sensul către Constanţa), circulaţia a fost deviată pe DN3A. 

O persoană care pătrunsese cu câteva animale pe autostradă a fost lovită de un autoturism.

Din această cauză, traficul rutier a fost deviat de la Drajna către Feteşti, pe DN3A, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Circulaţie întreruptă la Suceava

UPDATE CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 18:25, în judeţul Suceava, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, pe DN2(E85), în localitatea Vadu Moldovei.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 17:45, în judeţul Suceava, traficul rutier este întrerupt pe DN2(E85), în localitatea Vadu Moldovei, din cauza unui stâlp din lemn care s-a rupt, iar cablurile căzute nu permit circulaţia autovehiculelor.

Accident la Brăila

CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 17:30, în judeţul Brăila, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN22B Brăila – Galaţi, din cauza unei tamponări în care au fost implicate patru autoturisme. În cazul în care autoturismele avariate pot fi deplasate într-o alveolă situată în apropiere, circulaţia va fi reluată normal în scurt timp.