CARAMBOL pe Autostrada Soarelui. Opt maşini, implicate într-un ACCIDENT. Două persoane, GRAV RĂNITE

Două accidente rutiere s-au produs, vineri dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, pe sensul Bucureşti-Constanţa, potrivit România TV. În primul accident au fost implicate trei maşini şi nicio persoană nu a fost rănită. În al doilea accident au fost implicate opt maşini, iar două persoane au fost grav rănite.

01 aug. 2014, 06:36

Trei maşini au fost implicate într-un accident rutier care s-a produs pe autostrada Bucureşti-Constanţa, potrivit România TV. Nicio persoană nu a fost rănită.

Câteva zeci de minute mai târziu, un alt accident s-a produs pe A2. Potrivit primelor informaţii, opt maşini au fost implicate într-un carambol. Accidentul s-a produs din cauza unui şofer care circula cu viteză şi care a intrat în maşina din faţă. Două persoane au fost grav rănite. O victimă a fost transportată la spitalul din Feteşti, iar o alta va fi dusă cu elicopterul SMURD la un spital din Constanţa.

O coadă de 12 kilometri s-a format, vineri dimineaţă, în apropierea taxei de taxare Feteşti.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, vineri, la România TV că va discuta cu cei de la CNADNR pentru a scoate taxa de pod de la Feteşti pentru toată luna august.

În urmă cu aproximativ 20 de minute (n.r. – ora 08.45) s-a dispus ridicarea barierelor pentru toate weekendurile. Vom vorbi cu cei de la CNADNR să vedem cu ce soluţii vor veni ei, dar probabil o să le lăsăm deschise pentru toată luna august. Iniţal, astăzi (vineri – n.r.) intenţionam să ridicăm barierele la ora 13.00, dar am decis să le ridicăm mai devreme şi aşa vor rămâna astăzi, mâine, poimâine. Luăm în considerare să rămână ridicate toată luna august„, a spus Ioan Rus.

Taxa de pod de la Feteşti nu se va mai plăti în weekend, pentru a se evita aglomeraţia care se creează săptămână de săptămână pe Autostrada Soarelui, la punctul de taxare, a anunţat premierul Victor Ponta.