Accident pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov: un mort şi trei răniţi. Una dintre victime, preluată de un elicopter SMURD

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite, una dintre ele fiind preluată de un elicopter SMURD, în urma unui accident produs vineri pe drumul naţional (DN) 1, între Ploieşti şi Braşov, în care au fost implicate trei autoturisme, informează News.ro.

30 dec. 2016, 13:20
Accident pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov: un mort şi trei răniţi. Una dintre victime, preluată de un elicopter SMURD

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că accidentul a avut loc pe DN 1, în dreptul localităţii Floreşti, în condiţiile în care şoferul unui autoturism care venea de pe un drum lateral a intrat cu autovehiculul în DN 1 fără a acorda prioritate unei maşini care circula regulamentar. În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată într-un al treilea autoturism. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, o bătrână în vârstă de 83 de ani a murit şi alte trei persoane au fost rănite în urma accidentului.

Conform sursei citate, cei trei răniţi sunt un bărbat în vârstă de 48 de ani, preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Bucureşti, o femeie de 53 de ani şi un alt bărbat în vârstă de 62 de ani, ambii duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.