Accident pe DN1, la intrarea în Bucureşti. O femeie lovită de maşină a primit primul ajutor de la Raed Arafat

Un accident rutier s-a produs, vineri dimineaţă, pe DN1, la intrarea în Bucureşti. O femeie care traversa neregulamentar, a fost lovită de o maşină. Victima a primit ajutor medicale de la medicul Raed Arafat, care se afla în zonă.

29 ian. 2016, 06:57
Accident pe DN1, la intrarea în Bucureşti. O femeie lovită de maşină a primit primul ajutor de la Raed Arafat

Un accident s-a produs, vineri, pe DN1. O femeie de 39 ani, angajată în traversarea neregulamentară, a fost lovită în plin de un autoturim, potrivit România TV.

Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un pieton, circulația rutieră pe sensul către Capitală al DN1 Otopeni – București se desfășoară îngreunat (doar pe una dintre cele trei benzi de deplasare) în zona clădirii de birouri Willbrook Platinum – Realitatea Media, pe raza municipiului București„, potrivit unui comunicat transmis de Infotrafic.

Victima a primit primele îngrijiri medicale de la medicul Raed Arafat, care se afla în trafic, în zona în care s-a produs accidentul. O ambulanţă a sosit la locul accidentului şi a transportat-o pe femeie la spital.

De asemenea, în fața Administrației Naționale de Meteorologie, a avut loc o tamponare între un microbuz și un autoturism. Polițiștii rutieri au anunțat că în autoturism se afla un copil de circa 8 ani, dar care nu a fost rănit. La fața locului a fost trimis un echipaj SMURD.

CITEŞTE ŞI: Fetiţă de patru ani, accidentată după ce tatăl a traversat cu ea prin loc nepermis