ACCIDENT MORTAL pe DN2A: Un elev a fost lovit de două maşini. Circulaţia, ÎNTRERUPTĂ între Urziceni-Slobozia UPDATE

Un accident deosebit de grav a avut loc, marţi dimineaţă, pe raza localităţii Ciochina din Ialomiţa. Un elevde 17 ani a fost lovit în plin de o maşină de mare tonaj, acesta fiind proiectat în urma impactului în faţa unei alte maşini de mare tonaj, informează România TV, în timp ce adolescentul se îndrepta spre liceu. Traficul auto în zonă a fost întrerupt până în jurul orei 12. 

18 oct. 2016, 05:09

UPDATE Circulaţia pe DN2A Slobozia – Urziceni a revenit la normal, în jurul orei 12, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa elevului.  

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident rutier (un pieton a fost lovit de două autovehicule), circulația pe DN2A Slobozia – Urziceni este întreruptă, marţi dimineaţă, pe ambele sensuri în zona localității ialomițene Ciochina. Polițiștii rutieri anunţă că au deviat traficul pe un drum lateral.

Circulaţie pe un fir alternativ pe DN1 la Comarnic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marţi dimineaţă, în judeţul Prahova, traficul rutier pe DN1 Ploiești – Brașov s-a desfășoară pe un fir, alternativ, la km 107+750 de metri, în zona localității prahovene Comarnic timp de aproape trei ore. 

Un autocamion a rămas imobilizat pe sensul către Ploiești, după ce s-a izbit de un autoturism de lângă drum. Nu s-au înregistrat victime.

În jurul orei 10, circulaţia pe DN1 la Comarnic a revenit la normal. 

 

Cum se circulă pe celelalte drumuri din ţară

În județul Galați, DN25 Galați – Tecuci a fost redeschis circulației rutiere, însă sunt impuse restricții de tonaj (7,5 tone) și de viteză (50 km/h). Amintim că, din cauza apei acumulate pe carosabil, drumul național menționat a fost închis pe tronsonul kilometric 31+200 – 68+197, între localitățile Șendreni și Hanu Conachi.

Amintim că DN67C-Transalpina este închis (din data de 8 octombrie) între Rânca şi Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 – 59+800, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă şi vânt puternic).

DN7C- Transfăgărăşan a fost deszăpezit pe întreg tronsonul, însă, pentru a circula pe acest drum, sunt necesare anvelope de iarnă.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, în zona Siriu (kilometrii 85+534-86+948), c irculaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată. Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

În județul Argeș, până în data de 15 noiembrie 2016, pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, între kilometrii 128 şi 134, pe raza comunei Drăganu, se efectuează lucrări de decopertare şi asfaltare, iar traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, fiind dirijat de piloţi de circulaţie.

În același județ, pe Strada Serelor din comuna Bascov, care face legătura dintre autostrada A1 și pasajul rutier Bascov de pe DN7, se execută lucrări la canalizare. Circulaţia rutieră pe segmentul de drum DN7 – ieşire pasaj către A1 se desfăşoară pe câte o bandă, în ambele sensuri (segmentul de drum fiind alcătuit din patru benzi), pe porţiuni de 150 de metri.

În judeţul Sibiu, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, în zona Turnu Spart (între localităţile Boiţa şi Lazaret), din cauza unor lucrări care se execută la podul peste pârâul Meghiş. În acest punct apar frecvent probleme de fluență a circulației auto.

Tot pe Valea Oltului, pe DN7 , în judeţul Vâlcea, până în data de 1 decembrie 2016 , pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ (pe toată lungimea viaductului). Şi în acest loc se formează adesea coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) – Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei – Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

În judeţul Constanţa, în perioada 12 septembrie 2016 – 30 noiembrie 2016, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea (pe DN39, km 8+988) este închisă total, pentru toate categoriile de vehicule, în vederea execuției și finalizării lucrărilor de reabilitare a acestuia.
Rutele ocolitoare recomandate sunt :
– către Mangalia : nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa-Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră – bretea de acces la DN39A – DN39A – intersecţie cu DN39 – DN39 Eforie-Nord – Mangalia;
– către Negru Vodă : nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa-Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră – bretea de acces la DN39A – DN39A – intersecţie cu DN39 – DN39 Eforie-Nord – Agigea – DN38 Agigea – Negru Vodă (detalii pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România).

Potrivit Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov , în vederea efectuării legăturii liniei secundare 208 Sibiu – Copşa Mică cu Magistrala 300 (Culoarul 4 PAN EUROPEAN), se efectuează lucrări de reparaţii şi modernizare la infrastructura feroviară iar din această cauză, între stațiile de cale ferată Şeica Mare și Copşa Mică (județul Sibiu), traficul feroviar este întrerupt. Circulația trenurilor se desfășoară normal, cu transbordarea auto a călătorilor între stațiile de cale ferată menționate.

Conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime , din cauza cauza vântului puternic, sunt încă suspendate manevrele în portul Midia, iar în porturile Constanța-Nord și Constanța-Sud, doar cele fluviale .