Accident pe DN1, în apropierea localităţii Voila. Cinci persoane sunt rănite VIDEO

Cinci persoane au fost rănite, între care şi un copil, în urma unui accident rutier produs joi după-amiază pe DN1 lângă localitatea Voila, după ce două autovehicule s-au ciocnit.

RomaniaTV.net
17 apr. 2014, 14:09
Accident pe DN1, în apropierea localităţii Voila. Cinci persoane sunt rănite VIDEO

Accidentul s-a produs în dreptul localităţii Voila, în jurul orei 14,30, după ce şoferul unui TIR care circula de la Făgăraş spre Sibiu s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

„Autoturismul care venea din sens opus a încercat să evite impactul cu TIR-ul, a intrat într-un cap de pod, iar de acolo a ricoşat în autoturismul care fusese depăşit de TIR”, a spus inspector principal Cosmin Giosanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, citat de Agerpres.

„Au fost şase persoane rănite, însă una dintre ele a refuzat internarea, prin urmare au fost transportate la spital cinci persoane: un copil de un an şi jumătate, trei femei cu vîrste între 36 şi 54 de ani şi un bărbat de 57 de ani. Aceştia au suferit diverse traumatisme toracice şi abdominale, traumatisme la bazin şi plăgi tăiate. Copilul prezenta sîngerări nazale şi un traumatism cranio-facial”, a spus lt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, pentru monitorulexpres.ro.

Circulaţia pe DN1 a fost întreruptă în zonă mai bine de o oră după care s-a reluat.